Opțiuni de imprimare:

Piept de pui umplut

Randamente4 porțiiTimp de pregătire30 minuteTimp de preparare1 orăTimp total1 oră 30 minute

Un aperitiv sățios!

 1 kg piept de pui mare
 2 bucăți cârnați subtiri
 felii de cascaval
 ½ ardei gras rosu
 sare
 piper macinat
 boia dulce
 ulei de masline
1

Se spala pieptul de pui, se șterge bine cu prosoape absorbante și se taie în doua.

2

Se bate carnea ca pentru șnițele, dar nu așa subțiri. Se condimentează cu sare și piper. Se așează peste feliile de carne cașcavalul și cârnații tăiați pe jumătate.

3

Se ruleaza și se prind cu scobitori pentru a nu se desface. Se condimentează pe toată suprafața cu sare, piper, boia și puțin ulei de măsline.

4

Rulourile le așezăm în tava și le bagam la cuptorul preîncălzit la 180°C pana se rumenesc.

Informații nutriționale

Mărime porție 350

Porții 4


Cantitate per porție
Calorii 365
Valoare zilnică % *
Total grăsimi 23.6g37%
Proteină 53.0g106%

* Valorile zilnice în procente se bazează pe un regim alimentar de 2.000 de calorii. Valoarea ta zilnică poate fi mai mare sau mai mică în funcție de necesarul de calorii.