Opțiuni de imprimare:

Pilaf cu ciuperci

Randamente1 porțieTimp de pregătire10 minuteTimp de preparare25 minuteTimp total35 minute

Aceasta este reteta mea preferata de pilaf, nu necesita supa si este foarte gustos!

 1 mg orez (pus la inmuiat 30-60 minute)
 200 gr ciuperci la borcan sau la conserva (taiate)
 1 morcov
 1 ceapa
 4 cești apa
 1 tbsp ulei de masline
 sare
 piper
1

Se toaca marunt ceapa. Se curata morcovul si se da pe razatoare.

2

In uleiul incins adaugam ceapa, morcovul si ciupercile din borcan pentru 5-7 minute.

3

Adaugam peste legume orezul scurs si spalat, alaturi de 4 cani de apa, condimentam cu sare si piper si lasam sa mai fiarba 10 minute dupa ce da in clocot.

4

Oprim focul si lasam orezul sa absorba din lichid.

In momentul servirii putem presara patrunjel tocat.