Opțiuni de imprimare:

Piure de ardei kapia, cartof dulce, quinoa si radacina de patrunjel

Randamente1 porțieTimp de pregătire10 minuteTimp de preparare30 minuteTimp total40 minute

Aceasta combinatie este foarte buna si o sa ii placa bebelusului foarte mult!

 50 gr quinoa
 1 ardei kapia
 1 ceapa
 1 cartof dulce
 1 tbsp ulei de masline extravirgin
  radacina de patrunjel
1

Intr-o cratita mica punem quinoa la fiert pentru 15 minute.

2

Intr-o oala medie, inabusim ceapa, radacina de patrunjel si ardeiul rosu, tocate marunt, in apa si o lingura de ulei de masline.

3

Cand legumele s-au inmuiat (dupa 15 minute), adaugam si cartoful dulce si mai lasam 10 minute (mai completam cu apa daca este nevoie). Verificam legumele inainte de a le lua de pe foc daca sunt complet fierte.

4

Dupa ce s-au fiert legumele si quinoa, inchidem focul si le lasam putin la racit.

5

Dupa ce toate ingredientele s-au racit, le mixam cu blender-ul. Adaugam quinoa si amestecam bine.

6

Piureul poate fi congelat in recipiente de cate o portie, vreme de o luna.