Opțiuni de imprimare:

Pizza Capricciosa

Randamente1 porțieTimp de pregătire30 minuteTimp de preparare15 minuteTimp total45 minute

Pizza cu blat pufos și gust desăvârșit de bun!

 500 gr făină
 200 ml apa
 50 gr drojdie
 50 ml ulei de măsline
 2 zahăr
 1 tsp sare
 50 gr sos de roșii
 1 tbsp oregano
 100 gr șuncă prestată
 50 gr cașcaval ras
 50 gr ciuperci
 50 gr ardei kapia
 50 gr masline feliate
1

Într-un bol se pune făina împreună cu sarea iar în alt bol drojdia, uleiul de măsline, zaharul, apa și se omogenizează.

2

Se adaugă peste făină amestecul omogenizat si se frământă aluatul preț de câteva minute.

3

Aluatul se lasă la dospit timp de 30 minute la temperatura camerei.

4

După ce aluatul a dospit se împarte în 3 porții egale.
Aluatul se întinde pe o suprafață tapetată cu făină din aproape in aproape cu degetele apoi blatul se pune pe fundul unei tavi pe care o tapetam cu făină in prealabil.

5

Blatul se pune in cuptorul încins timp de 3 minute pentru a creste putin.

6

După ce blatul a crescut, scoatem tava din cuptor și adaugam ingredientele .

7

Adăugăm sosul de roșii și oregano apoi cascavalul ras, șunca presată, ciupercile, maslinele feliate si feliile de ardei kapia.

8

Punem pizza in cuptor pentru încă 10 minute la temperatura de 160˚C.

Informații nutriționale

0 porții

Mărime porție