Opțiuni de imprimare:

Porc în crustă de mozzarella, umplut cu muștar și camembert

Randamente1 porțieTimp de pregătire10 minuteTimp de preparare1 orăTimp total1 oră 10 minute

Am pregătit o nouă ruladă de porc, de data aceasta, am umplut-o cu muștar și brânză Camembert și i-am făcut o crustă de mirodenii și brânză Mozzarella. Am servit cu salată de castraveți cu mărar și a fost gustos și sățios.

Porc gatit in crusta de mozzarela si camembert

 500 gr pulpă de porc
 3 tsp muștar cu boabe
 2 tsp mix mirodenii (cimbru, oregano, busuioc, rozmarin, coriandru, boia dulce)
 60 gr brânză Camembert
 120 gr brânză Mozzarella
 150 ml ulei
 200 ml bere
 300 ml apă
 Mărar proaspăt după gust
1

Desfaci carnea de porc cu un cuțit, ca să mărești suprafața de lucru și să o poți umple.

2

Pe partea pe care va veni crusta, ungi carnea cu 2 linguri de ulei (aprox 20 ml) și mirodenii.

3

Apoi o întorci pe partea de umplut. O ungi cu muștar, așezi peste muștar brânza Camembert tăiată felii.

4

Rulezi cu grijă carnea. O acoperi cu brânza Mozzarella dată pe răzătoarea mare.

5

Așezi rulada într-o tavă pentru friptură în care ai pus aprox 130 ml ulei, adaugi berea și apa.

6

Dai tava la cuptorul preîncălzit, la foc mediu, aprox o oră sau până se rumenește frumos crusta de mozzarella.

7

Servești cu salată de castraveți cu ceapă și mărar proaspăt.
Poftă Bună!