Opțiuni de imprimare:

Prajitura cu baza de brownie, crema de cheesecake si zmeura

Randamente1 porțieTimp de pregătire25 minuteTimp de preparare35 minuteTimp total1 oră

Ceva buuuuun tare.

 85 gr unt
 115 gr ciocolata neagra
 100 gr zahar
 70 gr faina
 2 oua medii-mari, la temperatura camerei
 1 tbsp cacao
 1 varf de lingurita sare
 1 fiola esenta rom
 40 gr ciocolata neagra
 200 gr crema de branza, la temperatura camerei
 1 galbenus ou, mediu-mare
 50 gr zahar
 2 fiole esenta vanilie
 125 gr zmerua (sau cata doriti)
1

Preincalziti cuptorul la 180˚C si pregatiti o tava cu hartie de copt.

2

Topiti la bain-marie untul taiat cuburi impreuna cu cele 115 g de ciocolata, taiate cuburi.

3

Cand s-au omogenizat, mutati compozitia intr-un vas, adaugati zaharul(100 g) si mixati 1-2 minute.

4

Adaugati ouale si mai mixati 1 minut.

5

Adaugati faina, cacaoa, esenta de rom si praful de sare. Amestecati un pic si apoi bagati iar mixerul, pana se omogenizeaza bine.

6

Maruntiti restul de 40 g de ciocolata si incorporati-o in aluat.

7

Apoi asezati compozitia in tava si adaugati o parte din zmeura deasupra.

8

Intr-un alt vas, mixati branza cu galbenusul, zaharul(50 g) si esentele de vanilie. Amestecati un pic si apoi mixati 2-3 minute.

9

Adaugati compozitia in tava de copt si apoi restul de zmeura deasupra.

10

La cuptor pentru cca 30-35 min, modul jos si in ultimele 5 minute, modul sus-jos, fara ventilatie.