Opțiuni de imprimare:

Pulpă de porc cu cartofi feliați la cuptor

Randamente1 porțieTimp de pregătire15 minuteTimp de preparare35 minuteTimp total50 minute

Pulpă de porc condimentată cu usturoi, pătrunjel, ulei de măsline, cimbru, iar pentru garnitură am ales cartofi albi feliați până la jumătate, îmbrăcați în ulei de măsline, usturoi mărunțit, cimbru, busuioc,boia dulce si oregano.

 1 kg pulpă de porc
 6 cartofi albi
 1 legătura pătrunjel
 6 căpățâni usturoi
 1 praf de sare
 1 praf de piper
 1 tsp busuioc
 1 tsp cimbru
 1 tsp oregano
 5 ulei
 200 ml apă
1

Spălăm și pregătim bucata de pulpă pe porc. Puteți să o lăsați întreagă, sau puteți să o feliați.

2

Curătăm cartofii și îi feliem până la jumatate.

3

Asezăm pulpa de porc și cartofii în vasul pentru cuptor.

4

Condimentam din belșug carnea cu usturoi feliat, cimbru, ulei de măsline și pătrunjel proaspăt.

5

Ungem cartofii atât pe de-asupra cât și printre felii cu ulei de măsline, usturoi zdrobit, cimbru, busuioc, boia dulce și oregano.

6

Adăugăm o cană de apa și puțin ulei pentru a fierbe carnea. O introducem în cuptor pentru aproximativ 40 minute, sau până când este pătrunsă carnea.