Opțiuni de imprimare:

Quesadilla vegetariană

Randamente1 porțieTimp de pregătire10 minuteTimp de preparare10 minuteTimp total20 minute

Quesadilla vegetariană este un preparat care niciodată nu vă va dezamăgi. Pentru iubitorii de mâncare mexicană, chiar și aceasta variantă vegetariană va fi o surpriză plăcută. De asemenea, poate fi o cina gustoasă sau un prânz delicios și rapid. Este o rețetă ușoară, rapidă și un belșug de vitamine și nutrienți datorită multitudinii de legume pe care le conține.

 2 Lipii
 100 gr Mozzarella
 Câteva frunze de spanac
 Jumătate de ardei gras roșu
 1 Avocado
 40 gr Boabe de porumb
 40 gr Boabe de fasole roșie
 1 Roșie
 1 Cățel de usturoi
 Sare
 Piper
1

Avocado se pisează și se amestecă cu cățelul de usturoi pisat, sare și piper până devine o pastă.

2

Se ung ambele lipii cu avocado, după care se adaugă frunzele de spanac, ardeiul, porumbul, fasolea, feliile de roșie, mozzarella rasă iar peste se pune cealaltă lipie.

3

Se așează quesadilla pe grillul încins și se coace 5-7 minute, apoi se întoarce pe celălalta parte și se coace timp de 5 minute. Se taie in triunghiuri și se servește caldă sau rece.

Informații nutriționale

Porții 1