Opțiuni de imprimare:

Quiche cu broccoli și brânză cheddar

Randamente1 porțieTimp de pregătire10 minuteTimp de preparare50 minuteTimp total1 oră

Quicheul este un preparat care a început să apară des pe mesele noastre și să fie din ce in ce mai apreciat. Această tarta sărată poate fi un prânz ideal sau o cină rapidă și mai mult, poate fi luat la pachet la școală sau la birou. Poate fi făcută în diverse combinații căci oricum va fi gustoasă de fiecare dată.

 1 Foaie aluat foietaj
 250 gr Smântână
 150 gr Brânză cheddar
 250 gr Broccoli
 260 ml Lapte
 4 Ouă
1

Aluatul de foietaj se pune într-o tavă de preferat rotunda care sa fie mai înaltă și se dă la cuptor la 180° aproximativ 10 minute.

2

Pentru conținutul tartei, se amesteca ouăle bine, după care se adaugă smântâna, laptele, broccoli și 80 g de brânză cheddar.

3

Compoziția se așează peste aluatul de foietaj și deasupra se rade restul de brânză.

4

Se da la cuptor pentru 40-50 de minute la 180°.

Informații nutriționale

Porții 0