Opțiuni de imprimare:

Rulada cu nuca de cocos

Randamente1 porțieTimp de pregătire1 orăTimp de preparare2 oreTimp total3 ore

O minunăție pentru iubitorii de biscuite și cocos! Aromele se împletesc astfel încât sa îți ofere înghițitura perfect. You must try it!

Ingrediente pentru foi
 500 gr biscuiți
 400-500 ml lapte
 3 cacao
Ingrediente pentru crema
 200 gr zahăr pudra
 200 gr unt
 100 gr nuca de cocos
 3 tsp esența de vanilie
Pentru foi
1

Se zdrobesc cat mai fin biscuitii, se adauga cacao, laptele, se framanta bine ingredientele, apoi compozitia obtinuta se imparte in 2 parti egale. Fiecare parte se intinde cu sucitorul intre 2 folii de nylon, se ung cu crema, se rulaza strans in folia de plastic si se pastreaza la rece. Se taie de grosimea unui deget.

Pentru crema
2

Batem untul spuma, adaugam zaharul si esența de vanilie, mixam pana ce acesta se incorporeaza bine in unt, adaugam nuca de cocos si omogenizam bine crema. Cu aceasta crema pe care o impartim in doua, ungem cele 2 foi obtinute din biscuiti si le rulam strans in folie de plastic.

3

După ce rulada a fost strânsă, se da la frigider pentru 2 ore, sau peste noapte, in funcție de cât de pofticioși sunteți. 😊