Opțiuni de imprimare:

Rulouri cu branza

Randamente1 porțieTimp de pregătire30 minuteTimp de preparare40 minuteTimp total1 oră 10 minute

Rulouri cu branza si ierburi aromatice.

Aluat
 150 gr Crema de branza
 300 gr Faina
 7 tbsp Lapte
 6 tbsp Ulei
 Sare
Umplutura
 50 gr Crema de branza
 100 gr Cascaval
 90 gr Smanatana 20%
 130 gr Branza sarata (telemea/feta/branza de oaie)
 1 Ou
Uns
 1 Ou
1

Se pun toate ingredientele pentru aluat in robotul de bucatarie si se mixeaza.

2

Coca rezultata se mai framanta putin cu mana si se intinde pe masa intr-un strat cat mai subtire si se taie la jumatate pe lungime.

3

Pentru umplutura se mixeaza toate ingredientele.
Aceasta se intinde pe lungimea foii de aluat si se lasa 1,5-2 cm de aluat gol intrucat umplutura se va duce spre margine cand este rulata foaia.

4

Se ruleaza aluatul, se taie bucati de 2-3 cm si se aseaza pe hartie de copt in picioare.

5

Se bate oul si se ung rulourile. Daca doriti puteti pune oregano/busuioc/chimen deasupra lor.

6

Se pun in cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 30-35 de minute.