Opțiuni de imprimare:

Salata Caesar

Randamente1 porțieTimp de pregătire15 minuteTimp de preparare10 minuteTimp total25 minute

Reteta unei salate clasice.

 500 gr Piept de pui
 1 Salata iceberg
 3 Felii de paine
 150 gr Smantana fermentata
 3 Căței de usturoi
 1 tsp Mustar
 2 Parmezan ras
 Zeama de la jumătate de lamaie
 1 tbsp Ulei de masline
 5 Fileuri de anșoa
 Praf de usturoi
 Oregano
 Sare
 Piper
Pieptul de pui
1

Pieptul de pui se spala, se usucă și se taie fâșii. Se condimentează cu sare, piper, oregano și praf de usturoi.

2

Într-o tigaie antiaderenta unsa cu puțin ulei se adaugă puiul condimentat. Se prepara pana devine auriu, aproximativ 10 minute.

Dressing
3

Într-un blender/chopper/maruntitor se adaugă smantana, muștarul, parmezanul, anșoa, sare, piper, 2 căței de usturoi, zeama de lamaie și se amesteca pana se formează o pasta.

Crutoanele
4

Într-o tigaie antiaderenta neunsa se pun feliile de pâine. Când sunt coapte, se freacă cu un cățel de usturoi tăiat pe jumătate.

Asamblarea salatei
5

Într-un castron încăpător se adaugă patul de salata, puiul, crutoanele. Înainte de servire se adaugă și dressingul. Pofta buna!