Opțiuni de imprimare:

Salată de boeuf fără boeuf

Randamente1 porțieTimp de pregătire30 minuteTimp de preparare40 minuteTimp total1 oră 10 minute

Salata nelipsita de pe masa de Paște.

 500 gr cartofi
 250 gr morcovi
 250 gr mazăre dulce
 250 gr pastarnac
 250 gr castraveți murați
 300 gr piept de pui
 2 ouă
 500 ml ulei
 2 muștar
 1 tbsp sare
1

Se spala cartofii, pastarnacul și morcovii si se pun la fiert.

2

Într-un alt vas se pune la fiert pieptul de pui cu putina sare.

3

In timp ce legumele si pieptul de pui fierb, tocam castraveții murați si preparam maioneza.

4

Maioneza se prepara cu un gălbenuș fiert, unul crud si cele 2 două linguri de mustar. Se adauga putin cate putin uleiul și se mixează maioneza.

5

Dupa ce legumele si pietul de pui au fier le tocam, adaugam castraveții murati care au fost si ei tocati , mazarea dulce și maioneza.

6

Se încorporează toate ingredientele si se uniformizează salata într-un bol, se creează un model după creativitatea ficaruia.