Opțiuni de imprimare:

Salata de conopidă coaptă cu sos de smântâna

Randamente1 porțieTimp de pregătire15 minuteTimp de preparare20 minuteTimp total35 minute

O salata cu totul specială.

 1 Conopidă
 1 Borcănel de năut fiert
 3 fire ceapa verde
 1 mg Smântâna 15%
1

Se spală bine conopida și se taie, apoi se aseaza intr-o tavă pe hârtie de copt (sau fără) împreuna cu năutul. Se stropesc puțin cu ulei și condimente după gust și se țin la cuptorul preîncălzit la 180 grade Celsius, pentru 20 minute sau pana se rumenesc puțin.

2

Când capătă o nuanță aurie, conopida și năutul se scot și se lasa puțin la răcit.

3

Intr-un castron de salata se amesteca toate ingredientele și se servește apoi salata caldă.

4

Este o salata delicioasa și sățioasa!