Opțiuni de imprimare:

Salata de fasole rosie cu avocado

Randamente1 porțieTimp de pregătire20 minuteTimp total20 minute

O salata rece si rapida pentru serile calde de vara, dar si bogata in proteine.

 500 gr fasole rosie
 500 gr salata valeriana
 50 gr branza feta
 1 ceapa medie
 1-2 avocado
 ½ lamaie
 1 tsp sare
 ½ tsp piper
 2 ulei de masline
 1 tbsp otet balsamic
 1 legatura patrunjel
1

Se toaca ceapa pestisori si se amesteca cu fasolea, salata valeriana si patrunjel.

2

Pentru dressing amestecam sarea cu piperul, uleiul de masline, otetul balsamic si zeama de la o jumatate de lamaie, dupa care se toarna peste amestecul de legume si se amesteca bine.

3

La final se taie avocado cubulete sau pestisori si se pune deasupra salatei si se presara branza feta pe deasupra.