Opțiuni de imprimare:

Shakshuka by Gina

Randamente1 porțieTimp de pregătire15 minuteTimp de preparare20 minuteTimp total35 minute

Shakshuka. O reteta simpla, facuta cu ce ai prin frigider.

 4 oua
 3 rosii
 1 ceapa
 sare
 piper
 patrunjel
 2 carnati
 100 gr branza
 50 ml ulei
1

Incepem prin a taia legumele: ceapa, rosiile si patrunjelul. Taiem de asemenea si carnatii( pot fi inlocuiti cu ce aveti prin casa: sunca/salam etc)

2

Intr-o tigaie la care avem un capac potrivit punem 50ml de ulei in care calim ceapa si carnatii.

3

Dupa ce s-a calit ceapa, adaugam rosiile si lasam totul la foc mic pana cand rosiile scad. Acesta este momentul in care putem adauga condimentele, fiecare dupa preferinte.

4

Cand rosiile au scazut facem 4 cuiburi in sos in care punem cele 4 oua. Punem capacul si asteptam ca ouale sa se gateasca.

5

La sfarsit adaugam branza rasa si pantrunjelul.