Opțiuni de imprimare:

Shakshuka cu naut, bacon si mozzarella

Randamente2 porțiiTimp total15 minute

Cand nu stiu ce sa mai gatesc, pun de o shakshuka, cu ce am mai am ramas prin frigider si camara. Iar cu mozzarella, este absolut delicioasa.

 4 oua
 400 ml sos tomat (1 conserva)
 400 gr naut (1 conserva)
 125 gr bacon afumat
 1 tsp unt
 1 bila mozzarella
 sare si piper
 cateva fire de ceapa verde
1

Intr-o tigaie, topiti untul si rumeniti 2-3 min baconul.

2

Adaugati ceapa verde.

3

Apoi sosul tomat.

4

Adaugati nautul. Condimentati si lasati pe foc 1-2 min (acoperiti cu un capac).

5

Apoi adaugati mozzarella si ouale. Acoperiti cu un capac si lasati pana se coaguleaza bine ouale.

6

Eu am servit cu paine un pic prajita.
Pofta buna 💚

Informații nutriționale

Porții 0