Opțiuni de imprimare:

Shaorma cu piept de rață

Randamente1 porțieTimp de pregătire20 minuteTimp de preparare30 minuteTimp total50 minute

O rețetă simplă și delicioasa.

 1 cartof dulce
 1 tbsp pesmet
 1 tbsp parmezan ras
 200 gr piept de rață cu piele afumat
 100 gr mozzarella
 1 castravete
 50 gr rucola
 2 tsp sos pesto
 2 tbsp ketchup dulce
 2 tortilla
 1 tbsp ulei de măsline
1

Cartoful dulce se taie in bucati mici se amesteca cu o lingura de pesmet, parmezan,ulei de măsline, sare si piper. Se așează fiecare bucata într-o tavă tapetată cu hârtie de copt .Se coc in cuptor la foc mic până devin crocanți in exterior și moi in interior.

2

Pieptul de rata afumat se taie fâșii. Se rumenește într-o tigaie cu tot cu piele.

3

Castravetele și mozzarella se taie in fâșii. Prima bucata de tortilla se încălzește 30 de sec pe fiecare parte.

4

Cartofii se scot din cuptor și se începe montarea shaormei.
Se unge lipia cu sosul pesto, se adaugă rucola, pieptul de rata, castravetele, mozzarella, cartofii și ketchupul. Se rulează și se încălzește 2 minute in tigaie.