Opțiuni de imprimare:

Somom la gratar cu orez

Randamente1 porțieTimp total30 minute

Somon si orez cu ardei

 150 gr Somon
 50 gr Orez
 100 gr Ardei rosu
 1 tsp Ulei masline
1

Se incalzeste tigaia grill peste care se aseaza foaie de copt, pentru a nu se lipi pestele.

2

Somonul se cresteaza usor pe partea cu piele si se asezoneaza cu sare si piper pe partea fara piele. Ambele fete se vor unge cu putin ulei de masline.

3

Se pune orezul in tigaia grill bine incinsa si se lasa 3-4 minute pe fiecare parte.

4

Se adauga 500 ml apa la fiert si se fierbe orezul conform instructiunilor de pe ambalaj.

5

In cuptorul preincalzit la 220 grade se adauga somonul invelit in staniol timp de 10 minute.

6

Calim ardeiul taiat cuburi si apoi amestecam cu orezul fiert.

7

Poftă bună!