Opțiuni de imprimare:

Sos Marinara

Randamente1 porțieTimp de pregătire5 minuteTimp total5 minute

Hello iCooks,
Sosul marinara este simplu și rapid de preparat, vegan, foarte gustos și totodată versatil, putând fi folosit în prepararea mai multor rețete precum: pizza, paste, carne, chiftele. De asemenea se poate păstra pentru mai mult timp la congelator sau în borcane închise ermetic.

Un sos clasic folosit des cu alte preparate

 400 gr pulpă de roșii
 1 cățel de usturoi
 20 ml ulei de măsline
 8 gr sare
 ¼ tbsp oregano
 1 tsp zahăr
1

Punem pulpa de roșii într-un bol, peste care adăugam sarea, oregano, zahărul, usturoiul presat și uleiul de măsline.

2

Amestecăm bine până se încorporează uniform toate ingredientele.

3

Mai simplu de atât nu se poate! Sosul este gata de folosire în rețetele voastre preferate!