Opțiuni de imprimare:

Spaghete Bolognese

Randamente1 porțieTimp de pregătire20 minuteTimp de preparare1 oră 35 minuteTimp total1 oră 55 minute

Acesta este reteta mea preferata pentru sos bolognese, facut la foc mic pentru maximum de savoare.Acest sos bogat si delicios este cu siguranta unul ce impresioneaza.

 500 gr Carne tocata de vita
 200 gr Bacon
 2 Morcovi
 1 Pastarnac
 3 Conserve rosii
 1 Ceapa
 3 Catei de usturoi
 Sare
 Piper
 Busuioc
1

Toaca marunt baconul, ceapa , usturoiul, si razuieste morcovii si pastarnacul.

2

Caleste-le cu baconul inclusiv, intr-o oala cu 1 lingurita de ulei.

3

Cand incep sa se calesasca poti adauga carnea tocata si le prajesti impreuna pana ce carnea si baconul prind o culoare aurie.

4

Dupa ce au capatat acea culoare aurie poti pune conservele de rosii.Acopera oala cu un capac si tine-o la flacara mica 1 ora si jumatate, verificand din cand in cand.

5

In ultimele minute poti condimente cu sare piper si busuioc.

6

Serveste pastele cu sosul minunat si cu parmesan deasupra.