Opțiuni de imprimare:

Spaghette cu șuncă și brânză maturată

Randamente4 porțiiTimp de pregătire2 minuteTimp de preparare8 minuteTimp total10 minute

O rețeta rapidă și gustoasă de paste, gata în 10 minute.

 1 baton spaghette
 1 tbsp ulei de măsline
 200 gr șuncă
 200 gr brânză maturată
 100 ml smântână pentru gătit
 100 gr cremă de brânză
 50 gr unt
1

Se fierb pastele într-o oală încăpatoare, conform timpului recomandat pe pachet. În apa în care le fierbem adăugăm 1 linguriță de sare și 1 linguriță de ulei de măsline.

2

Prăjim în unt șunca tăiată fâșii, folosind o tigaie non-aderentă (2-3 minute).

3

Într-o cratiță încăpătoare, punem brânza maturată dată pe răzatoarea mare, împreună cu crema de brânză și smântâna de gătit și o gătim la foc mic până la omogenizare. (2-3 minute).

4

Adăugăm șunca împreună cu untul în care a fost prăjită peste și amestecăm.

5

Adăugăm pastele scurse de apă și le mai lăsam 2 minute pe foc, amestând continuu, până când pastele absorb complet lichidul.

6

Le servim imediat, calde și aburinde, ornate cu ceapă verde sau cepșoară.

Informații nutriționale

Porții 4