Opțiuni de imprimare:

Spanac cu oua

Randamente1 porțieTimp de pregătire15 minuteTimp de preparare20 minuteTimp total35 minute

Spanac cu oua

 1 kg Spanac verde
 200 ml Smântână lichida 25%grasime
 2 Făină
 100 ml Lapte
 1 Ceapa
 2 Căței de usturoi
 20 gr Unt
 Sare
 Piper
 2 Oua
1

Se pune într-o oala apă la fiert pentru a putea opări spanacul.

2

Se călește ceapa cu usturoiul tocate marunt, după ce acestea sau călit se adauga spanacul tocat marunt si laptele. Se amesteca bine apoi se pune un capal lasand sa fiarba spanacul timp de 10 minute la foc mic cu capacul pus.

3

Apoi se adauga smantana lichidă amestecând continuu, punându-se si linguritele de faina presarate sub forma de ploaie.

4

Adaugam sare si piper după gust, ouăle se prajesc după dorința si pofta buna!