Opțiuni de imprimare:

Supa crema de broccoli si conopida cu crutoane de casa

Randamente4 porțiiTimp de pregătire10 minuteTimp de preparare35 minuteTimp total45 minute

Atat de sanatos si delicios

 1 tsp unt
 1 ceapa
 1 tulpina de telina
 1 conopia
 ¼ brocoli
 500 ml supa de legume
 ½ mg smantana lichida
 4 felii paine integrala
 arpagic
 sare
 piper
1

Intr-o cratita pusa la foc mediu spre mare, topiti o lingurita de unt si adaugati o ceapa tocata marunt si o tulpina de telina feliata subtire. Caliti timp de 6 minute, amestecand ocazional, pana devin fragede.

2

Adaugați o conopida medie tocata, 1 sfert de brocoli mediu tocat si supa de legume (am folosit 500 ml) si amestecati. Cand apa începe sa fiarba, dati focul la mediu spre mic și continuați sa gatiti aproximativ 20-25 de minute sau pana cand broccoli-ul si conopida sunt fragede. Adaugati sare si piper.

3

Folosind un blender, pasati supa pana cand devine fina. Puteti sa-l setati pentru a obtine o textura mai fina

4

Amestecati jumatate de cană de smantana lichida si serviti cu crutoane, arpagic si broccoli crocant (caliti putin broccoli timp de 4 minute intr-o tigaie incalzita mediu)

5

Pentru crutoane: taiati doar 4 felii de paine integrala in cubulete mici. Puneti-le pe o tava de copt si stropiti cu ulei de masline, apoi adaugati ierburile preferate. Preincalziti cuptorul la 200 de grade si coaceti timp de 15 minute.

Informații nutriționale

Porții 0