Opțiuni de imprimare:

Supa crema de porumb si dovlecel

Randamente1 porțieTimp de pregătire10 minuteTimp de preparare30 minuteTimp total40 minute

Usor dulceaga, cu o textura placuta, o portie din aceasta supa aduce organismului o abundenta de minerale, vitamine si proteine vegetale. Porumbul este bogat in fibre, ajuta digestia si este un bun detoxifiant. Nautul completeaza reteta cu proteine de buna calitate.

 1 ceapa
 1 morcov
 1 cartof dulce
 ½ dovlecel
 4 cești apa
 3 naut
 3 porumb dulce
1

Spalam si curatam legumele.

2

Taiem ceapa, cartoful dulce in bucati mici si morcovul in cubulete medii, iar dovlecelul rondele.

3

Punem legumele la fiert, la foc iute, iar dupa ce se atinge punctul de fierbere, dam focul mai mic. Adaugam nautul si porumbul.

4

Lasam supa la fiert pana se inmoaie legumele, dupa care luam oala de pe foc si o lasam la racit.

5

Pasam supa la blender pana ajunge la consistenta dorita.