Opțiuni de imprimare:

Supa crema de porumb

Randamente1 porțieTimp de pregătire30 minuteTimp total30 minute

O supa delicioasa, satioasa si sanatoasa

 1 conserva de porumb
 25 gr unt
 1 ceapa
 1 cartof
 3 branza cheddar
 3 fasii de bacon
 sare
 piper
1

Se topeste untul intr-o cratita si se adauga fasiile de bacon. Dupa ce se incretesc putin se scot afara.

2

Se adauga ceapa tocata marunt peste care se pune sarea si piperul.

3

Dupa ce ceapa devine lucioasa, se adauga un cartof taiat cuburi mici si se lasa 2 min.

4

Se scurge porumbul de sucul din conserva (sucul se adauga in cratita de pe foc).

5

Se completeaza cu apa si se lasa la fiert pe foc mediu pana ce cartofii se patrund.

6

Adaugam boabele de porumb si mai lasam la fiert aproximativ 3-5 minute.

7

Folosind blenderul vertical, am facut o crema consistenta pe care am readus-o pe foc si am adaugat branza cheddar rasa. Am mai lasat pe foc, amestecand, pana cand branza s-a topit,

8

Am ornat cu cateva boabe de porumb si felii de bacon. Pofta buna!