Opțiuni de imprimare:

Supa cremoasa de pui si porumb

Randamente1 porțieTimp de pregătire10 minuteTimp de preparare40 minuteTimp total50 minute

Zilele ploioase şi răcoroase ne fac să ne gândim la mâncăruri consistente. Așa că am pregătit o delicioasă supă cremoasă şi foarte gustoasă, numai bună sa ne încălzească trupul şi sufletul!

 2 pulpe de pui
 4 cartofi
 1 telina mica
 2 morcovi
 1 ceapa
 400 gr porumb boabe congelat
 50 gr parmezan ras
 30 gr unt
 1 tsp sare
 ¼ tsp piper alb
 1 tsp patrunjel proaspat tocat marunt
1

Într-o oală punem carnea spălată şi ceapa întreagă.
Se acoperă totul cu apă rece şi punem vasul să fiarbă la foc potrivit.

2

Când carnea a fiert mai mult de jumătate, se adaugă ţelina, morcovii şi cartofii întregi.
Se micşorează focul şi se lasă să fiarbă complet.

3

Porumbul se pune şi el sa se înmoaie separat la foc mic în apă cu sare, pentru 5 minute.
Când carnea şi legumele sunt gata, se scot toate cu spumiera pe o farfurie.
Morcovii se toacă cubulețe.

4

În vasul blenderului punem carnea de la o pulpă fiartă, cartofii,untul, ţelina şi jumătate din boabele de porumb.
Supă se adaugă atât cât e nevoie până se obţine consistenţa dorită.

5

Se toarnă totul într-un vas, se pun carnea rămasă (rupta fâşiuţe), morcovii tocaţi şi restul de porumb, pentru a avea şi textură.
Se potriveşte gustul cu sare şi piper.
Se serveşte caldă, cu parmezan ras şi pătrunjel.

Informații nutriționale

0 porții

Mărime porție