Opțiuni de imprimare:

Supa „fake” de burta/Supa de ciuperci pleurotus

Randamente1 porțieTimp de pregătire15 minuteTimp de preparare30 minuteTimp total45 minute

Poate la prima vedere suna putin neobisnuit, insa este un succes total, mai ales daca sunteti lacto-vegetarieni.

 500 gr ciuperci pleurotus
 ceapa
 morcovi medii
 pastarnac
 telina
 300 ml smantana
 galbenusuri
 sare
 ulei
 otet (optional)
 leustean (optional)
1

Se spala ciupercile, se taie fasii si se pun la fiert.

2

Legumele se taie cubulete si se calesc in cateva linguri de ulei.

3

Smantana se amesteca cu galbenusurile.

4

Dupa ce ciupercile au fiert cam pe jumatate, se adauga si legumele (gatite tot pe jumatate).

5

Se lasa la foc mediu pana se inmoaie suficient, dupa care se adauga treptat amestecul de smantana si galbenusuri.

6

Se mai lasa inca 5 minute la foc mic dupa care il oprim.

7

Cand se serveste se poate adauga otet si/sau leustean.