Foarte sănătoasă și hrănitoare, lintea roșie se potrivește de minune într-o rețetă vegetariană de ragù, acompaniat de o porție de paste. Rețeta e foarte gustoasă și e una din preferatele mele! Vă invit să o degustați!
Călește puțin ceapa cu morcovii și pătrunjelul tăiat cubulețe, parfumează cu usturoi și imediat după, adaugă sosul de roșii și supa de legume și lasă să fiarbă!
Când aproape s-au înmuiat legumele, presară lintea roșie în sos și apoi condimentează, după gust, cu sare, piper, oregano, cimbru și o foaie de dafin.
Fierbe tagliatellele (eu am folosit tagliatelle cu spanac) așa cum e menționat pe ambalaj 🙂 și apoi lasă-le să se odihnească puțin în strecurătoare.
Când sosul s-a îngroșat, ia-l de pe foc și parfumează-l cu pătrunjel, iar apoi decorează tagliatellele cu parmezan proaspăt ras, adaugă deasupra ragu de linte roșie și pătrunjel și savurează fiecare înghițitură.
0 porții