Opțiuni de imprimare:

Tagliatelle cu sos pesto homemade

Randamente1 porțieTimp de pregătire10 minuteTimp de preparare20 minuteTimp total30 minute

Această rețetă de tagliatelle cu sos pesto homemade nu este deloc complicată, însă este atât de delicioasă, încât nu trebuie să o ratați!

 150 gr Paste artizanale
 2 tbsp Sos pesto
 6 Roșii cherry
 100 gr Ciuperci
 Busuioc proaspăt
1

Am fiert pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

2

Cât timp au fiert, am pregătit ciupercile. Le-am curățat și le-am spălat sub jet de apă, apoi le-am feliat și le-am tras în tigaia antiaderentă, fără ulei, până s-a evaporat toată apa reținută în urma spălării.

3

După ce au fiert pastele, am scurs apa, am adăugat sosul pesto și ciupercile.

4

Am omogenizat, apoi am montat în farfurii unde am mai adăugat roșii cherry și frunze de busuioc proaspăt.

Un deliciu, curcubeu pe cerul gurii!