Opțiuni de imprimare:

Tarta rapida cu bacon

Randamente1 porțieTimp de pregătire10 minuteTimp de preparare40 minuteTimp total50 minute

Foarte usoara, foarte rapida, foarte gustoasa 😁.

 400 gr foietaj
 150 gr bacon
 100 gr mozzarella
 2 oua
 200 ml smantana pentru gatit
 3 fire de ceapa verde
1

Bacon-ul se taie in cubulete si se rumeneste intr-o tigaie fara ulei.
Foietajul se aranjeaza in tava dorita ( tapetata cu hartie de copt).

2

Ouale se bat impreuna cu smantana si se condimenteaza cu sare si piper.
Se adauga apoi bacon-ul si ceapa verde tocata. Se amesteca si se toarna peste aluatul de foietaj.

3

Se pliaza marginile spre interior si se ung cu ou batut. Se adauga seminte de susan/mac/in.
Tarta se coace la 180˚C 35-40 minute, pana se rumeneste usor.