Opțiuni de imprimare:

Terci de ovăz cu gutui și pere

Randamente1 porțieTimp de pregătire5 minuteTimp de preparare10 minuteTimp total15 minute

Cum as putea numi acest bol ?
“O îmbrățișare intr-un bol!”
De ce ?Pentru ca aroma fructelor (para si gutuie) combinate sunt exact ca și o îmbrățișare. Perele și gutuile in combinatie cu scorțișoară și stafide merg de minune pe o vreme rece cu un terci cremos .💛🍐

 200 ml lapte
 4 tbsp fulgi de ovăz
 100 gr Gutuie
 100 gr pară
 ½ tsp scorțișoara
 2 tbsp stafide tocate
 10 gr Unt fără sare
 100 ml apa
1

Într-o craticioara am pus para si gutuia tăiate feliuțe, stafidele tocate și apa și am lăsat sa fiarbă pana ce aproape a scăzut apa de tot.

2

Apoi am adăugat untul și scorțișoara și am lăsat la foc mic pentru încă 5 minute .

3

Separat am pus laptele la fiert, când a început sa fiarbă am adăugat fulgii de ovăz și am lăsat sa fiarbă timp de 5 minute amestecând din când în când pentru a nu se prinde.

4

Intr-un bol am adăugat terciul și fructele caramelizate .

5

Poftă bună!

Informații nutriționale

Porții 0