Opțiuni de imprimare:

Tort rapid și răcoros

Randamente1 porțieTimp de pregătire15 minuteTimp de preparare3 oreTimp total3 ore 15 minute

Ai un eveniment și ești în criză de timp ? Dacă răspunsul este da atunci poți apela la rețeta următoare . Tort fără coacere rapid și răcoros .

 400 gr Zmeură
 200 gr Afine
 800 gr Smântână fermentată cu 30% grăsime
 1 Pahar de zahăr
 100 ml Apă
 30 gr Gelatină
 1 Pliculeț de zahăr vanilat
1

Lăsati gelatina la hidratat în apă.

2

Într-un bol adaugați smântâna cu zahărul și zahărul vanilat si amestecați până la omogenizare si incorporarea zaharului.

3

Tepetați cu folie alimentară pereții unei tăvi cu fundul detașabil.
 

4

Puneti gelatina hidratată intr-o oală si puneți-o la foc mic până ajunge la aproximativ 70°, amestecând constant.

5

Turnati gelatina fierbinte in fir subțire si incorporati-o în smântână.

6

Apoi adaugati fructele in smântână păstrând câteva fructe pentru decor .

7

Turnați compoziția în tava tapetata cu folie alinetară si dați tortul la rece pentru 3-4 ore.

8

Treceți apoi pe margini cu un cuțit subțire și ascuțit, îndepărtați forma, așezați tortul pe platou și serviți-l.