Împachetează aceste trufe de ciocolată în celofan sau în cutii speciale pentru bomboane, pentru a le oferi în dar. Le poți servi invitaților împreună cu o cafea fierbinte, după cină.
Pune smântâna pentru gătit într-o crăticioară și adu-o la punctul de fierbere. Ia-o de pe foc și presară ciocolată neagră. Amestecă ușor până obții o cremă omogenă și fină. Adaugă extractul de vanilie și alunele de pădure. Acoperă cu un capac și dă la frigider 30 de minute, până când se îngroașă crema, fără să devină solidă.
Ia câte o linguriță din cremă și formează biluțe cu ajutorul mâinilor. Tăvălește fiecare biluță prin bomboanele decorative și lasă-le la rece până când le vei servi. Le poți păstra la frigider 1 săptămână sau în congelator până la 1 lună, fără bomboanele de decor.
Porții 0
* Valorile zilnice în procente se bazează pe un regim alimentar de 2.000 de calorii. Valoarea ta zilnică poate fi mai mare sau mai mică în funcție de necesarul de calorii.