Desert delicios cu taliagtele, branza de vaci si stafide.
100g zahar se caramelizeaza si te tapeteaza un vas de iena. Dupa se lasa sa se raceasca caramelul pe vas.
Se pun stafidele impreuna cu laptele intr-un vas si se amesteca. Dupa se pune vasul in cuptorul cu microunde 3-4 minute la putere medie (4-500w).
Fierbem o punga de tagliatele (500g).
In timp ce fierb tagliatelele mixam 100g zahar,si 4 oua intr-un vas pana compozitia face spuma. Dupa in acelasi vas se adauga branza de vaci si stafidele scurse de lapte si se amesteca.
Amestecam compozitia impreuna cu tagliatelele fierte si dupa o turnam in vasul de iena peste caramel. Nivelam compozitia in vasul de iena.
Coacem in cuptor la 180°C aproximativ 50 minute pana se face o crusta tare portocalie.
Se serveste cald sau rece, dupa preferinte. Mie imi place cald. :)
0 porții