Opțiuni de imprimare:

Vita chinezeasca cu orez

Randamente1 porțieTimp total25 minute

Carne de vita cu sos de soia, ceapa si orez

 100 gr Carne vita
 15 ml Soia
 50 gr Orez basmati
 50 gr Ceapa
 10 gr Seminte susan
1

Se prajeste carnea de vita in putin ulei, cate 3-4 minute pe fiecare parte.

2

Se pune apa la fiert; dupa ce incepe sa fiarba, adaugati orezul si tineti-l pe foc conform instructiunilor de pe ambalaj.

3

Dupa ce se prajeste carnea, luati o de pe foc si acoperiti cu o foaie de staniol. Intre timp taiati ceapa fasii subtiri si adaugati pe foc impreuna cu usturoiul si o lingura de ulei.

4

Dupa ce legumele capata o culoare aurie, adaugati sosul de soia si lasati sa dea in fiert. Adaugati orezul si carnea de vita pe care o taiati in prealabil in fasii/cubulete si amestecati 15-30 secunde, iar apoi opriti focul.

5

Se aseaza in farfurie si se orneaza cu seminte de susan si rondele de ceapa verde proaspata.

6

Poftă bună!

Informații nutriționale

Porții 1