Deserturi la Farfurie

Toate Rețetele

Prăjitură CireșicaBy Ancutsa CuisinePrăjitură cu pandişpan cu cafea, sirop şi dulceaţă de cireşe, cremă de vanilie, glazură de ciocolată şi cremă ganache.
Tort cu nuci, cremă de unt și cireșeBy Ancutsa CuisinePentru aniversarea tatei, am pregătit un tort clasic, pe gustul lui: cu blat de nucă și cremă de unt. Blatul cu nuci e preferatul nostru, e aromat, nu are nevoie de unt sau ulei și dacă mai e și bine însiropat, e grozav. Și ca să-mi pun și eu amprenta, am adus un decor de vară, cu alb și galben, cu moațe de frișcă în două culori, care te trimit cu gândul la înghețată și cireșe.
Tartă cu piersiciBy magda.srecipesPiersicele pot fi înlocuite cu orice fruct preferi, iar la aluat mai poți adauga zahăr dacă crezi că este puțin. Eu am vrut să fac o variantă nu foarte dulce, însă aromată și gustoasă.
Clafoutis cu cireșe și căpșuneBy AndraClafoutis este un desert rapid, are consistența unei budinci de vanilie iar gustul său este unul absolut deosebit. Se poate face cu orice fructe doriți, eu am optat pentru o variantă cu cireșe și căpșune.
Tort cu migdale și floriBy Ancutsa CuisineAm reușit, după atât timp, să cumpăr apă din flori de portocal, special pentru aniversarea surorii mele, care iubește citricele și dorea să-i fac un tort cu această aromă. La blat am folosit și migdale, a ieșit pufos și aromat. Această apă are un parfum deosebit și e destul de concentrată, astfel că este suficientă o linguriță la sirop sau la un blat de tort. Ca umplutură, am ales o cremă de ciocolată și l-am decorat cu multe flori colorate.