fbpx

🎁 Cadourile iCooking

Știm că în arsenalul tău de bucătar există o mulțime de rețete minunate care îți ies ca la carte, arată impecabil și cărora le simți parcă savoarea doar privindu-le.

Pentru toată priceperea și efortul tău, vrem să te răsplătim cu ceva la fel de util, de bun și la același standard ridicat cu cel al preparatelor tale!

Împărtășește-ne cele mai bune rețete ale tale, urcându-le pe site iar aceste cadouri vor fi garantat ale tale! Nu ai nevoie de voturi, de un anumit număr de aprecieri, vizualizări sau alte condiții. Doar publici rețetele și noi îți oferim aceste cadouri, care cu siguranță își vor găsi perfect locul la tine în bucătărie.

Campania va lua sfârșit pe data de 31 Decembrie 2020.

Set de prosoape iCooking

O bucătărie echipată înseamnă multe ustensile, menite să te ajute în tot procesul de preparae al mâncării. Una dintre cele mai importante, oricât de banal ar părea, este prosopul de bucătărie, pe care trebuie să recunoaștem îl folosim în atâtea scopuri: șters pe mâini, ștersul și uscatul vaselor, ca suport sub oala fierbinte, în loc de mănușă, pentru șters masa și multe altele.

Având în compoziție exclusiv fibre de bumbac, prosoapele ce alcătuiesc acest set posedă cele mai apreciate caracteristici căutate la textilele de bucătărie: rezistență, durabilitate, textură moale și absorbantă.

Orice "operațiune murdară” ai desfășurat în bucătărie, vei ieși din ea cu mâinile curate!

Înscriere automată în MEGA GIVEAWAY-UL iCooking

Numărul de rețete postate te înscriu automat în MEGA GIVEAWAY-UL iCooking, ce va avea loc în 2021. Un concurs cu multe surprize, premii, cadouri mici și mari, dar toate de mare ajutor în bucătărie!

Printre toate aceste premii, veți regăsi și mult doritul robot de bucătărie Kitchen Aid, un adevărat ajutor în multe operațiuni desfășurate în bucătarie!

Șorțul tău iCooking

Croit și cusut după un design clasic, cu bun gust simplu și nesofisticat, aceast șorț indispensabil în bucătărie nu se va demoda niciodată. Aspectul curat, fără ornamente inutile, îți asigură un look proaspăt și natural.

Șorțul este realizat dintr-o țesătură produsă în Transilvania, ce conține 80% bumbac și 20% in. Aceste fibre naturale conferă materialului proprietăți hipoalergenice și antistatice, fiind un material biodegradabil preferat de cei preocupați de protejarea mediului înconjurător.

Vei obține o lucrare de artă doar în farfurie, nu și pe hainele tale!

Profil personalizat și Instafeed

Ce presupune asta? Că veți avea posibilitatea să vă personalizați profilul pe platforma noastră. Veți putea scrie despre voi, pentru ca cei ce vă urmăresc rețetele să vă cunoască mai bine și veți avea posibilitatea să adăugați linkurile ce duc spre profilele voastre de socializare și spre blogurile personale (pentru cei ce le dețineți).

Iar cel mai de impact va fi Instafeed-ul, prin intermediul căruia pozele minunate postate pe Instagram vor fi făcute cunoscute tuturor membrilor comunității iCooking.

Tocator mare de lemn (42x25x2.5cm)

Tocatorul de lemn iCooking un obiect extrem de util în orice bucătărie. Este perechea perfectă a unui cuțit de calitate. Lemnul are în sine o formă sculpturală, este decorativ și natural.

La prima impresie pare un obiect obișnuit, dar latura înclinată amintește de cuțitul cu care a fost tăiat. Voi îi redați viața prin arta gătitului, dacă îl prețuiți și îl îngrijiți.

Puteți recunoaște două esențe din care sunt alcătuite: fag și tei.

Sunt produse manual, în zona din care provine lemnul.

Cuțitul KUTT Hikari Chef

Cuțitul de bucătărie din oțel inoxidabil Kutt Hikari este un cuțit de o înaltă calitate profesională care trebuie să existe în bucătăria oricărui Chef.

Cutia conține un cuțit de 20cm, elegant conceput și un săpun de îndepărtare a mirosurilor, ambele realizate din oțel inoxidabil german autentic, de calitate superioară, pentru durabilitate și performanță de neegalat.

Indispensabil în bucătărie, un ajutor în pregătirea celor mai bune rețete!

Rețeta ta Video

Alegi una dintre rețetele tale favorite iar noi o vom reproduce și vom înregistra un material video în care vom arăta și explica toți pașii ce trebuie parcurși pentru a o realiza cu succes.

Vei avea acces la linkul spre rețeta ta video, o vom postă pe rețelele de socializare și o vei putea distribui oricui, oricând dorești! Un video în care rețeta ta este vedeta!

Cartea ta de bucate iCooking

Ne-ai convins că ești un bucătar desăvârșit, ce deține un palmares de rețete minunate. În semn de mulțumire și apreciere pentru toată munca și rețetele pe care ni le-ai împărtășit îți vom oferi o carte de bucate personalizată, ce cuprinde cele mai bune 25 rețete ale tale. Ai dreptul să le selectezi, să îți alegi culorile și imaginile preferate. O carte ca la carte! 😉

Vei intra în posesia cărții atât în format fizic cât și digital! Cu siguranță te vei mândri cu ea tuturor apropiaților și va ocupa locul de onoare de pe raftul cu cărți de bucate!