Garnituri

Cous-cous cu legumeBy Farfuria CurcubeuCous-cous-ul cu legume este o alternativă mai rapidă a clasicului orez cu legume. Este foarte versatilă, puteți scoate sau adăuga legume după preferințe. Se face foarte repede, este gustos și sănătos.
Cartofi zdrobițiBy Farfuria CurcubeuO rețetă extrem de simplă și gustoasă, perfectă ca și garnitură sau pentru zilele de post
Cartofi noi pané, cu rozmarin și iaurt grecescBy Ancutsa CuisineAm pregătit această garnitură pentru o friptură, din cartofi fierți, pe care i-am dat prin ou, făină, pesmet, am condimentat cu sare și rozmarin și i-am servit cu iaurt grecesc. Eu am folosit pesmet făcut în casă, este râșnit mai mare, e ușor crocant.
Cartofi noi la tigaie cu mazăre, sparanghel și mărarBy Ancutsa CuisineMazărea, cartofii noi și mărarul sunt doar câteva dintre ingredientele ce-ți umple bucătăria cu arome de vară ca în copilărie. Acest preparat poate fi servit cald sau rece, ca fel principal sau salată caldă și este compus din cartofi noi fierți, apoi trași la tigaie cu afumătură de casă, mazăre, sparanghel, toate aromate cu rozmarin și usturoi, la final garnisite cu mărar.
Legume la cuptorBy petitecuisineO cina rapida si sanatoasa. Cand suntem in pana de idei este perfecta pentru a ne slava !