fbpx

Garnituri

Varza de Bruxelles cu sos bechamelBy Emilia MicuMulta lume se teme de varza de Bruxelles pentru ca ar fi amara sau mai neplacuta la gust. Eu cred ca ii putem acorda o sansa in plus acestei simpatice legume. Pregatita bine are un gust mai mult decat placut si poate fi o garnitura perfecta pentru peste sau carne de pasare.
Mancare de bame cu ardei si prazBy Emilia MicuNu multa lume mananca bame insa eu sunt una dintre cei care iubesc aceste legume. Am ales sa le gatesc alaturi de cateva legume si a iesit o mancare delicioasa de post. Evident, puteti pune alaturi si o friptura daca doriti.
Deliciu la cuptor cu cartofi si broccoliBy Emilia MicuVa invit la un preparat mai delicios decat puteti crede! Broccoli este ”prieten” bun cu cartoful in acest preparat care te va face sa mai ceri o portie. Acest preparat poate fi un mic dejun delicios, un pranz alaturi de o bucata de carne sau o cina lejera alaturi de o salata.
Cous-cous cu legumeBy Farfuria CurcubeuCous-cous-ul cu legume este o alternativă mai rapidă a clasicului orez cu legume. Este foarte versatilă, puteți scoate sau adăuga legume după preferințe. Se face foarte repede, este gustos și sănătos.