fbpx

Aluaturi Sărate

Covrigei cu ciocolată, sare de mare și arahide săratede Ancutsa CuisineAm pregătit covrigei cu aluat de casă, iar la final i-am glazurat pe unii dintre ei cu ciocolată neagră, pe alții cu ciocolată albă, apoi i-am decorat cu sare de mare, respectiv arahide sărate. Au fost atât de buni că a trebuit să decorez doar câțiva, să-i pozez repede și să-i trimit la degustat, ca apoi să decorez și restul covrigeilor. Am lăsat și câțiva covrigei simpli, pentru tata.
BISCUITI CU ROZMARIN SI PARMEZANde biancaajitaruCand eram mica, dulcele la mine insemna ceva sarat cum ar fi chipsurile sau covrigeii. Acesti biscuiti au fost pe placul meu. Aromati si sarati, nu au rezistat mai mult de o zi. Merg perfect cu un vin alb, branzeturi si dulceata de ardei .
Pizza Napoletana Rapidade Daniel BredaDaca nu vrei sa astepti 24 de ore pentru un aluat de pizza napoletana, se poate realiza si intr-o ora, iar rezultatul este destul de similar. Aveti nevoie de faina tip 00 pentru un rezultat cat mai perfect.
„Tigarete” Turcesti Cu Branzade Daniel BredaAceste "tigarete" cred ca sunt preparatul meu preferat din toata bucataria turceasca. Au o textura perfecta, fiind moi si cremoase in interior, iar in exterior fiind foarte crocante. De aceea se recomanda sa fie consumate imediat dupa ce sunt preparate.