fbpx

Supe și Ciorbe

Ciorba de linte verde cu afumaturaBy Emilia MicuVa invit la o ciorba delicioasa din linte verde si coaste de porc afumate. Sa nu va fie teama sa incercati combinatia pentru ca este una grozava! Nu uitati de ceapa rosie, merge perfect alaturi!
Ciorba de cartofi cu carnaciori oltenestiBy Emilia MicuToate ciorbele sunt bune, dar unele sunt mai cu ”mot”. Aceasta ciorba este deosebita, acrita cu zeama de varza, delicioasa si perfecta pentru vremea mai rece. Carnaciorii oltenesti merg perfect in peisaj!! Carnaciorii si ceapa rosie trebuie sa stea alaturi de un bol mare de ciorba aceasta.
Supă cremă de morcoviBy Ramona OlaruAceastă supă cremă de morcovi este absolut delicioasă, perfectă și dacă țineți post sau dacă sunteți vegetarian dar și pentru momentele când vrem ceva gustos, ușor și fără carne.
Ciorba din cozi de porc, afumateBy Emilia MicuCiorba de afumatura este o ciorba foarte gustoasa. Eu am ales sa o acresc cu zeama de varza. Ca afumatura, am folosit cozi de porc afumate, o carne ieftina si foarte gustoasa.