fbpx

Aperitive Reci

Pastă tartinabilă de conopidăde Denisa Ene @ cuciresellajoaca.roAm făcut o pasiune pentru pastele tartinabile care se prepară rapid și sunt și sățioase. Ultima dintre ele a fost aceasta cu conopidă.
Terină de jambon cu muștarde Food BroCel mai bine este să servești terina cu pâine făcută în casă, apoi prăjită. Dacă nu ai timp, mergi la brutărie și alege o pâine țărănească sau integrală. Va fi mult mai gustoasă decât toastul.
Brioșe cu ton și puide Denisa Ene @ cuciresellajoaca.roNoi refacem azi aceste brioșe cu ton și pui. Dacă vă încântă și pe voi le puteți face cu ceea ce aveți la îndemână, nu e musai să fie ton sau pui. Sunt perfecte pentru toate cele 3 mese principale și merg de minune pentru un prânz la pachet. Se păstrează foarte bine la congelator, în caserole speciale sau în pungi cu zip.
Pateu de ciuperci pe pâine prăjităde Gatim_cu_dragPăstrează puțin unt, topește-l și toarnă-l peste pateul închegat. Astfel, stratul de grăsime va putea fi înlăturat de cei care doresc mai puțin unt.