fbpx

Omletă cu broccoli, parmezan și cartofi la cuptor

Autormagda.srecipes
DificultateÎncepător

O varianta de pranz satios si sanatos.

ShareSalvează
Produce1 PorțieTimp de Preparare10 minsTimp de gătire / răcire30 minsTimp Total40 mins

Ingrediente:

 2 ouă
 100 g broccoli
 1 linguri(ă) parmezan
 1 linguri(ă) ulei de masline
 2 sare
 ½ linguriță(e) praf de usturoi
 ½ linguriță(e) boia de ardei
 2 cartofi

Mod de preparare:

1

Se curata cartofii, se spala si se taie in 4. Se pun in tava de cuptor tapetata cu hartie de copt si se amesteca cu o lingura de ulei de masline, praful de usturoi, boiaua de ardei si putina sare.

2

Se introduc in cuptorul preincalzit la 250°C cu ventilatie, caldura sus si jos aproximativ 35-40 de minute.

3

Broccoli se desprinde in buchetele mici, ce se fierb 6-7 minute, dupa care se scurg.

4

Se bat ouale cu un praf de sare si se pun in tigaia incinsa cu o lingura de ulei de masline. Se adauga broccoli, se lasa 1-2 minute, dupa care se intoarce omleta. Se adauga parmezanul si pe impatureste in 2. Servim alaturi de cartofi.

Ingrediente

 2 ouă
 100 g broccoli
 1 linguri(ă) parmezan
 1 linguri(ă) ulei de masline
 2 sare
 ½ linguriță(e) praf de usturoi
 ½ linguriță(e) boia de ardei
 2 cartofi

Direcții

1

Se curata cartofii, se spala si se taie in 4. Se pun in tava de cuptor tapetata cu hartie de copt si se amesteca cu o lingura de ulei de masline, praful de usturoi, boiaua de ardei si putina sare.

2

Se introduc in cuptorul preincalzit la 250°C cu ventilatie, caldura sus si jos aproximativ 35-40 de minute.

3

Broccoli se desprinde in buchetele mici, ce se fierb 6-7 minute, dupa care se scurg.

4

Se bat ouale cu un praf de sare si se pun in tigaia incinsa cu o lingura de ulei de masline. Se adauga broccoli, se lasa 1-2 minute, dupa care se intoarce omleta. Se adauga parmezanul si pe impatureste in 2. Servim alaturi de cartofi.

Omletă cu broccoli, parmezan și cartofi la cuptor