fbpx

Cozonaci

Cozonac de Crăciun – în alt felde MiaMariaPentru ca pregătirile de Crăciun să se desfășoare fără multă osteneală, cozonacul acesta poate fi preparat cu 2-3 săptămâni înainte. Când este gata, se unge cu unt și se presară cu un strat subțire de zahăr, apoi se înfășoară în folie de aluminiu. Înainte de a fi servit, se pudrează cu zahăr din belșug.
Coroniță de Crăciunde Denisa Ene @ cuciresellajoaca.roȘtiți ce nu lipsește niciodată de pe masa noastră de Crăciun?Cu siguranță mulți știu răspunsul. Este vorba despre cozonac.După multe încercări, am ajuns la rețeta perfectă pentru noi: un cozonac pufos, care se păstrează foarte bine câteva zile (dacă rezistă mai mult de o zi, desigur 🙈).Și pentru că în timpul anului fac cozonaci în forma clasică, de Crăciun e musai să aibă o formă mai specială, dar și o cremă pe care o iubim cu toții.
Cozo Rolls cu Nutellade PASOI COOKSSunt pufosi, ciocolatosi si nu le poti rezista. Plus ca se fac super simplu.
Cozonacde Stan AndreeaCel mai bun cozonac pe care l-am facut!!! Trebuie sa incercati. 😘🙏