Brioșe și Checuri

Chocholate bunsBy magda.srecipesRulouri pufoase și aromate, perfecte pentru cafeaua de dimineață!
Brioșe Autumn SunBy Ancutsa CuisineBrioșele acestea sunt ca soarele de toamnă: jucăuș, vesel. E ca atunci când, după o zi de muncă, ești obosit, dar bucuros și recunoscător pentru lucrurile pe care le-ai realizat peste zi și-atunci parcă ai vrea să guști din roadele toamnei… Cu blat pufos și umed cu morcovi, umplutură de pere infuzate în sirop de vin cu vanilie, frișcă în culoarea soarelui de toamnă și smochine răscoapte și dulci, ce ți-ai mai putea dori de la niște brioșe? Poate doar încă o brioșă!
CHOUX AU CRAQUELINBy biancaajitaruAm tot incercat retete de choux au craquelin insa toate au fost esecuri. Nu m-am lasat si pana la urma am reusit sa scot niste choux au craquelin chiar frumusele as putea spune.Aveti aici o varianta de choux au craquelin cu crema de ciocolata alba si zmeura, o combinatie draga mie.
Cupcakes Cu Ciocolata Cu MentaBy Daniel BredaCand vine vorba de deserturi, personal prefer deserturile umede, cu crema, asa ca nu o sa ma vedeti mancad un chec uscat sau o briosa uscata 😀
Chec cu căpșuni și afine și glazură de ciocolatăBy Ancutsa CuisineAm pregătit acest chec în note de primăvară: cu căpșuni și afine, coajă de lămâie și apă de flori de portocal. La final, l-am glazurat cu ciocolată cu lapte. și l-am decorat cu căpșuni și frunze de mentă (din ghiveciul meu mic pe care l-am îngrijit cu drag). Un desert deloc complicat, dar delicios, de weekend sau orice altă ocazie.