fbpx

Sirop / Compot

Sirop de rubarbăBy Soare ElenaA ieșit foarte aromat și cu o consistență perfectă! Se face foarte simplu și destul de rapid. Ingredientele sunt pentru 300 ml de sirop.
Miere de papadieBy Kozman BeatrixUnii ar spune că nu este miere deoarece este facuta cu zahar , dar de mică bunica m-a învățat că aceasta este miere si asa mi-a rămas întipărit în minte . Sau, pentru a nu enerva lumea, o voi descrie ca pe "un sirop de consistenta unei miere" 🙂
Sirop de socBy Ioana CosminaDeosebit de aromat și parfumat, un bun remediu într-o zi călduroasă de vară, alături de apă minerală, lămâie și câteva cuburi de gheață!
Sirop din muguri de bradBy Ioana CosminaRețetă detaliată și explicată pas cu pas pentru sirop din muguri de brad facut în casă, un remediu natural excelent în caz de tuse sau alte probleme respiratorii, dar și o delicioasă băutură răcoritoare pe timpul verii după ce a fost diluat cu apă minerală.
Sirop de muguri de bradBy DacuSiropul de muguri de brad nediluat îi forte sănătos şi tratează multe afecţiuni: astm bronşic, bronşită cronică, faringită, laringită, tuse, răceală, amigdalită, gripă şi alergii