fbpx

Prăjituri

Prăjitură simplă de vară cu cireșe și brânză ricottade Dulce by AnaÎn zilele toride de vară prefer să pregătesc prăjituri cât mai simple, deserturi fresh, cu fructe de sezon, care să fie în ton cu vremea de afară. Puteți folosi ce fructe doriți, dar pentru mine combinația de brânză ricotta și cireșe este pur și simplu divină.
Cheesecake fără coacere cu Nutella și căpșunide Dulce by AnaDeși iubesc cheesecake-ul tradițional, cred că în această perioadă cel pregătit la rece este mult mai convenabil. Am făcut de foarte multe ori această rețetă, fără căpșuni, dar cred că acest adaos de fructe proaspete a făcut-o și mai delicioasă. Nu credeam că este posibil :)). Eu am folosit căpșuni, dar acestea pot fi înlocuite cu cireșe, vișine, zmeură sau chiar banane.
Brownie cu visinede Ramona DanescuBlat de brownie umed si plin de ciocolata, visine aromate, ce sa mai...desertul perfect.
Chec cu căpșuni și afine și glazură de ciocolatăde Ancutsa CuisineAm pregătit acest chec în note de primăvară: cu căpșuni și afine, coajă de lămâie și apă de flori de portocal. La final, l-am glazurat cu ciocolată cu lapte. și l-am decorat cu căpșuni și frunze de mentă (din ghiveciul meu mic pe care l-am îngrijit cu drag). Un desert deloc complicat, dar delicios, de weekend sau orice altă ocazie.
Chec cu afine și glazură de limede Dulce by AnaAcest chec este cel mai bun exemplu de un desert care arată impresionant, dar este rapid și foarte ușor de făcut. Combinația de afine și limetă este una dintre preferatele mele, dar partea frumoasă la această rețeta este că puteți înlocui afinele cu ce fruct vreți și dacă nu vă place gustul dulce-acrișor puteți omite limeta din glazură.