fbpx

Prăjituri

CHEC VEGAN CU AFINEde BakingtillyoumakeitMereu mi-au placut checurile pufoase, aromate si umede. In zilele de post apelez la acest chec pufos. E o reteta foarte simpla. Cantitatile sunt pentru o tava mica, de aproximativ 18 cm.
Negresă S’mores cu Nutellade Dulce by AnaMi-am tot dorit atât să creez o rețetă nouă de negresă, cât și să încerc popularul S'mores, apoi mi-am zis: de ce să nu le combin să vedem ce iasă? Și bine am făcut! 🙂A rezultat o negresă densă, cu gust intens de cacao, având la bază un strat de biscuiți, iar deasupra un strat de bezele caramelizate. Fiindcă nu am vrut să folosesc ciocolată tradițională, am folosit Nutella, o decizie bună, spun eu 😁!
Prăjitură cu gemde Food BroO prăjitură foarte gustoasă, fragedă și aspectuoasă, se pregătește simplu și rapid, cu minim efort.
Cremsnit cu fructe de padurede petitecuisineUn desert delicios si foarte usor de facut! Puteti folosi orice fel de fructe doriti sau puteti sa le omiteti, dar cu siguranta va atrage papilele gustative tuturor.
Prăjitură NUtella cu bananede Dulce by AnaUna dintre combinațiile mele preferate este Nutella cu banane. O combinație de vis, dar după puțină cercetare am descoperit că doar 13% din ingredientele folosite în această cremă, care produce foarte ușor dependență, sunt alune de padure, 9% lapte praf, 7.5% cacao, iar restul este zahăr și ulei de palmier. Aș spune că nu sunt cele mai bune procente pentru o cremă de alune… așa că am decis să fac o variantă cu mai puțin zahăr și mai multe alune, dar care să nu dezamăgească în gust.Cred ca a ieșit destul de bine 🙂 Voi ce credeți? Merită încercată o variantă mai sănătoasă sau Nutella este o clasică de care nu trebuie să ne atingem?