fbpx

Prăjituri

Negresa insiropata cu lapte condensatde Gabriela.ble.foodUna dintre cele mai usoare reteta pe care o stiu de acasa de la mama mea. Dar am imbunatatit-o cu un sirop dulce, dulce si am ornat-o frumos pentru a se potrivi pe masa festiva de Pasti.
Trandafiri cu fructede Ancutsa CuisineAm pregătit 12 prăjituri: 6 negre, 6 albe, cu apă de flori de trandafir, cremă de fructe (am folosit coulis de mure pentru cele negre, respectiv coulis de zmeură pentru cele albe), le-am decorat cu trandafiri din cremă și le-am ornat cu fructe și migdale.
Prăjitură Nanaimode Dulce by AnaNu tot timpul am timp și chef să stau în bucătărie câteva ore să fac o prăjitură. În acele zile, apelez la prăjiturile fără coacere, iar prăjitura Nanaimo se încadrează perfect în această categorie. Are un blat ciocolătos și gumicios, o cremă fină de unt și o glazură delicioasă de ciocolată. Ai nevoie de doar 30 de minute s-o prepari și frigiderul face restul. 😉
Ruladă de bezea cu căpșunide Dulce by AnaNu știu dacă ați observat până acum, dar căpșunile se numără printre fructele mele preferate și, deși nu este încă sezonul lor, vreau să mă bucur cât pot de mult de ele. Am luat de la piață un kilogram de căpșuni, chiar gustoase pentru această perioadă, și am decis să fac o ruladă pufoasă si aromată cu ele. Este o prajitură foarte ușor de făcut, aspectuoasă și dacă nu vreți să folosiți căpșuni, le puteți înlocui cu orice fruct doriți.
TARTA CU ZMEURA SI MASCARPONEde biancaajitaruCe spuneti de o tarta simpla si plina de arome? Adaugati o cupa de inghetata peste felia de tarta si totul devine perfect!