fbpx

Sandwichuri și Wraps

Burgerde HungryTinaHamburgerul vă poate salva orice cină din timpul săptămânii, dar poate fi și o creație gourmet pe care să o serviți la masă - dacă este corect gătit. Cei mai buni hamburgeri pornesc de la o carne de calitate superioară. Este de preferat să tocați voi carnea acasă, nu să o cumpărați gata tocată, pentru că aveți mult mai mult control asupra felului în care o tocați și a calității cărnii folosite.
RULADA CU CREMA DE BRANZA,CASCAVAL SI SUNCA PRESATAde roxenneskitchenAcum 2 zile am promis ca revin cu minunatele mele rulade. Pentru ca tot vine Craciunul, va dau aceasta idee de aperitiv rapida si care cu siguranta va avea succes! Pot fi prezentate ca si aperitive sau ca si fel principal, doar ca eu mai adaug o garnitura de cartofi. Se fac super super repede si sunt mega delicioase.🤤
Fajita vegetariană, cu ciupercide Flavor TailorsDe când am descoperit chimionul, îl adaug la orice mâncare mi se pare să se potrivește, iar la fajita, e esențial. Și pentru că mi-am dorit o variantă mai ușoară, am ales să înlocuiesc carnea cu ciuperci. Acompaniate de ardei gras, ceapă roșie și avocado și răcorite cu un sos de iaurt cu lime, a rezultat o fajita gustoasă, perfectă pentru un prânz light.