Quesadilla cu piept de pui, ciuperci, porumb, mozzarella, usor de pregatit si super delicios. Poate fi servita atat calda, cat si rece.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se cantaresc si se pregatesc toate ingredientele. Se incinge o tigaie, se adauga uleiul apoi pieptul de pui, taiat cubulete.
Dupa 3-4 minute se adauga condimentele, amestecate impreuna. Se amesteca cu carnea, dupa care se adauga ciupercile, se pune capacul si se lasa la fiert 5 minute.
Se adauga sucul de rosii si se lasa la fiert pana scade.
Se adauga patrunjelul, porumbul si se mai lasa pe foc cateva minute.
Intr-o tigaie asezam o lipie, presaram mozarella, punem 2 linguri din compozitia de carne si legume apoi iar putina mozarella si impăturim lipia.
Lasam 2-3 minute pe o parte apoi intoarcem si masa este gata. Pofta buna!
Ingrediente
Indicații
Se cantaresc si se pregatesc toate ingredientele. Se incinge o tigaie, se adauga uleiul apoi pieptul de pui, taiat cubulete.
Dupa 3-4 minute se adauga condimentele, amestecate impreuna. Se amesteca cu carnea, dupa care se adauga ciupercile, se pune capacul si se lasa la fiert 5 minute.
Se adauga sucul de rosii si se lasa la fiert pana scade.
Se adauga patrunjelul, porumbul si se mai lasa pe foc cateva minute.
Intr-o tigaie asezam o lipie, presaram mozarella, punem 2 linguri din compozitia de carne si legume apoi iar putina mozarella si impăturim lipia.
Lasam 2-3 minute pe o parte apoi intoarcem si masa este gata. Pofta buna!