fbpx

Pizza

Pizza mexicanăde Ancutsa CuisineO pizza delicioasă, cu porumb dulce, cârnat picant, ardei kapia și ardei verde. Dacă puteți mânca foarte picant, folosiți ardei iuți, eu m-am rezumat doar la cârnatul picant, iar ardeii sunt din cei obișnuiți. De data aceasta, am lăsat aluatul la dospit, iar pizza a ieșit înaltă și pufoasă.
Pizza cu ciuperci shimejide Ancutsa CuisineÎmi doream de mult să pregătesc o pizza numai cu ciuperci și acum a venit și rândul ei. Am folosit ciuperci shimeji albe și brune și ciuperci champignon, pe pat de cașcaval.
Pizza Napoletana Rapidade Daniel BredaDaca nu vrei sa astepti 24 de ore pentru un aluat de pizza napoletana, se poate realiza si intr-o ora, iar rezultatul este destul de similar. Aveti nevoie de faina tip 00 pentru un rezultat cat mai perfect.
Pizza Rollsde Daniel BredaO reteta cu scurtatura pentru oameni lenesi. Cand nu ai chef sa te complici, cum am facut si eu, aleg tot timpul scurtaturi pentru preparate, asa ca tot timpul in congelator voi avea aluat de pizza cumparat.
Pizza Cu Broccoli Si Lamaiede Daniel Breda"when life gives you lemon...." fa o pizza cu ele, nu doar limonada:D. O pizza diferita de ce cunoastem, dar foarte gustoasa.