Pizza

Pite cu brânzeturi, ou și cârnatBy Ancutsa CuisineAm pregătit pentru prânz aceste bărcuțe cu aluat de pizza, le-am decorat cu brânzeturi (burduf, Praid și mozzarella), ou și cârnat.
Pizza cu dovleac – blat fara drojdieBy Gabriela.ble.foodPizza cu gust de toamna? Sigur ca da! Am fost surprinsa cat de buna a fost combinatia asta. Cu siguranta ramane pe lista de favorite in sezonul acesta.
Pizza cu șuncă, mozzarella și parmezanBy Ancutsa CuisineO pizza pregătită din ingrediente rămase de la alte rețete, era un aluat de rezervă inițial, așa că a dospit la frigider. Am decorat-o cu ce am mai avut, am copt-o repede, că eram toți hămesiți după atâtea treburi prin casă, însă aceasta a ieșit cea mai gustoasă.
Pizza MargheritaBy Ancutsa CuisineAm primit un ghiveci frumos cu busuioc zilele trecute și m-am gândit să-l inaugurez ieri, că tot a fost seara de pizza, când am testat diferite sortimente. Am pregătit și copt fiecare pizza altfel. Le-am făcut mai mici, ca să putem mânca din toate. Fiecare a avut favorita lui.