fbpx

Pizza

Pizzetti sau pizza rulatăde Flavor TailorsPizzetti sau pizza rulată, o rețetă cu care nu veți da greș la zilele de naștere sau ocaziile speciale când aveți musafiri. Vă garantez că vor fi preferatele invitaților, prietenii mei le adoră. Totodată, din punctul meu de vedere sunt mai gustoase decât pizza și partea bună, nu veți mânca o pizza întreagă, ci doar 2-3 pizzetti și veți fi sătui.
Pizza cu maiade Soare ElenaUna dintre cele mai bune pizza facute si mancate de mine vreodata! Procesul este mai lung, dar merita cu desavarsire!
Pizza Margheritade KUTTDacă fericirea ar fi un fel de mâncare, atunci cu siguranță ar fi o pizza autentică. De fapt, credem că mai toate preparatele bucătăriei italiene fac parte din același registru de emoții pozitive. Locuitorii frumoasei peninsule se pricep atât de bine să aducă veselie în farfurii, încât multe dintre mâncărurile lor au fost exportate cu succes pe toate continentele. Este și cazul pizzei, un preparat italienesc clasic, extrem de simplu, devenit atât de faimos și iubit, încât a fost inclus în meniurile restaurantelor din toată lumea.Pornind de la rețetele originale, pizza a ajuns azi să fie pregătită într-o multitudine de feluri și combinații de ingrediente, adaptate în funcție de specificul culinar al țării de adopție sau pur și simplu în funcție de preferințele personale.Totuși, se spune că pizza cu adevărat autentică este cea pe care o prepară napoletanii. De fapt, sudul însorit al Italiei este patria pizzei. La Napoli s-a deschis prima pizzerie din lume, a cărei tradiție este continuată și în ziua de azi, iar rețetele originale sunt respectate extrem de riguros, începând de la modul în care este preparat aluatul, continuând cu alegerea ingredientelor și încheind cu tehnica de coacere în cuptor.Pizza Margherita este una dintre cele mai renumite rețete napoletane. Deși mulți ar fi tentați să o considere o pizza sărăcăcioasă, cu foarte puține ingrediente, se pare că nu trebuie deloc subestimată bogăția gustului său, de vreme ce prima Pizza Margherita a fost preparată special pentru consoarta regelui Italiei. Se întâmpla la Napoli, în anul 1889, iar de atunci această pizza cu nume de regină este apreciată și savurată în întreaga lume.Iată de ce ai nevoie pentru a o prepara și tu în propria bucătărie:
Pizza Clafoutisde Zice MamiO tarta fara aluat, cu gust de pizza, gata in mai putin de o ora!