fbpx

Pizza

Pizza Rollsde Daniel BredaO reteta cu scurtatura pentru oameni lenesi. Cand nu ai chef sa te complici, cum am facut si eu, aleg tot timpul scurtaturi pentru preparate, asa ca tot timpul in congelator voi avea aluat de pizza cumparat.
Pizza Cu Broccoli Si Lamaiede Daniel Breda"when life gives you lemon...." fa o pizza cu ele, nu doar limonada:D. O pizza diferita de ce cunoastem, dar foarte gustoasa.
Pizzade Denisa Ene @ cuciresellajoaca.roDacă s-ar putea am mânca pizza în fiecare zi. Știu, și voi la fel! În căutarea blatului de pizza perfect, acum ceva timp am descoperit această variantă, care nouă ni se potrivește cel mai bine, căci ne îndeplinește toate cerințele: este suficient de pufos și cu o crustă crocantă la exterior.
Pizzetti sau pizza rulatăde Flavor TailorsPizzetti sau pizza rulată, o rețetă cu care nu veți da greș la zilele de naștere sau ocaziile speciale când aveți musafiri. Vă garantez că vor fi preferatele invitaților, prietenii mei le adoră. Totodată, din punctul meu de vedere sunt mai gustoase decât pizza și partea bună, nu veți mânca o pizza întreagă, ci doar 2-3 pizzetti și veți fi sătui.